جلوگیری از کپک زدن رب

دستگاه آب گیری گوجه فرنگی

چگونه در مرحله آبگیری از گوجه بوسیله دستگاه آبگیری فول استیل مانع از فاسد شدن رب شویم(جلوگیری از کپک زدن رب)

این سوالی است که ذهن بیشتر فعالان این حوزه از کسب و کار در تولید صنایع غذایی را درگیر خود کرده است و با خراب کردن

محصولات آنها از جمله رب گوجه فرنگی،آبغوره،آبلیمو و… باعث دلسرد شدن آنها از این فعالیت

پر بازده و سلامت محور شده است.

علاوه بر کپک زدن محصولات تلخ شدن،سیاه شدن رنگ،عوض شدن طعم رب و همچنین آبلیمو از دیگر مشکلات این حوزه از کسب و کار می باشد.

                                 دستگاه آب گوجه گیری

روش آب گیری:

یکی از بهترین راهکارهای ممکن در جلو گیری از تلخ شدن،کپک زدن،سیاه شدن رنگ محصول نحوه آبگیری محصولات می باشد.

نود درصد مشکلات ایجاد شده در محصولات در هنگام آب گیری ایجاد میشود از جمله دلایل تلخ و سیاه شدن و کپک زدگی برای

رب گوجه و آبلیمو:وارد شدن تخم،هسته،پوست محصولات به آب نهایی می باشد.

متاسفانه اکثر دستگاه های آب گیری موجود در مارکت ایران بدلیل پایین بودن تکنولوژی ساخت دستگاه و مکانیزم از رده خارج شده آنها که توجه ای به

پیشرفت دادن دستگاه های خود ندارند باعث ازبین رفتن محصولات می شوند.

دستگاه آبگیری2022

                    دستگاه آب گیری چرخشی فول استیل

تکنولوژی خاص آب گیری فول استیل:

نسل سوم دستگاه آب گیری چرخشی فول استیل به گونه ای طراحی شده است که آب گیری بصورت صد در صد می باشد.

تفاله کاملا خشک است.شامل پوست محصولات و همچنین نکته اساسی این است که تخم و هسته محصولات کاملا سالم

از قسمت خروجی تفاله بصورت اتوماتیک خارج می گردد.(مهمترین دلایل جلوگیری از کپک زدن رب)

له شدگی ،خرد شدن ،تکه تکه شدن تخم محصولات از اصلی ترین دلایل کپک زدن رب گوجه می باشد.سعی کنید در هنگام

آبگیری گوجه از دستگاهی استفاده کنید که از تکنولوژی پیشرفته ای بهره ببرد و محصولات شما را ازبین نبرد.

مکانیزم خاص آب گیری فول استیل:

یکی از بزرگترین مشکلات در محصولی مانند آبلیمو تلخ شدن آن می باشد.متاسفانه اکثر شرکت های تولید کننده

دستگاه هنوز راه کاری برای حل کردن این مشکل در دستگاه آب گیری خود پیدا نکرده اند.

فقط به ذکر روش های گرفتن تلخی آبلیمو می پردازند،که البته در پایان این مطلب به بعضی از این نکات اشاره می کنیم.

اکنون توضیحی مختصر در مورد مکانیزم خاص آبگیری نسل سوم دستگاه آبلیمو گیری فول استیل می دهیم که باعث از بین

رفتن تمام این مشکلات شده است.

قیمت ستگاه آبگیری

                    دستگاه آب گیری پرسی فول استیل

دستگاه آب گیری پرسی فول استیل دارای قطعه ای بنام اسلایسر است،کاربرد این قطعه در مرکبات به نحوی است که

تمام تلخی موجود در آب نهایی محصولات را می گیرد،دیگر شما نگران خراب شدن آبلیمو نیستید.

همچنین بهترین روش برای جلوگیری از کپک زدن رب می باشد.

دلیل اصلی تلخ شدن لیمو وارد شدن آب پوست به داخل آب نهایی است.

اسلایسر این امکان را فراهم می کند که میوه قبل از داخل شدن به قسمت پرس دستگاه قطعه،قطعه شده و در انتها پرس

می شود.

قیمت دستگاه آب گیری:

دستگاه آب گیری پرسی فول استیل:65 میلیون تومان

دستگاه آب گیری چرخشی فول استیل:55 میلیون تومان

روش های از بین بردن تلخی و همچنین جلوگیری از کپک زدن رب:

سوالی که اینجا پیش می آید این است که ما قبلا دستگاه شرکت دیگری را خرید کرده ایم حال چگونه این مشکلات را رفع کنیم

وظیفه اجتماعی ما ایجاب می کند که برای آن دسته از دوستان که از دستگاه های قدیمی استفاده می کنند.

همیشه با دغدغه خراب شدن محصولات دست و پنجه نرم می کنند راه کار هایی که قبلا آزموده ایم بیان کنیم تا قدم کوچکی

در رفع مشکل شما دوستان بر داریم.

جدیدترین دستگاه فول استیل

                                   دستگاه آبلیمو گیری

گرفتن تلخی لیمو:

اگر از دستگاه آب گیری پرسی  فول استیل استفاده نمی کنید،چند روش برای گرفتن تلخی لیمو وجود دارد که هم قبل از

آبگیری و هم بعد از آن بکار شما می آید.

قرار دادن در آفتاب:

یکی از بهترین روش های گرفتن تلخی آبلیمو قبل از وارد شدن به دستگاه آب گیری قدیمی در آفتاب قرار دادن لیمو می باشد.

آفتاب باعث خشک کردن بیشتر آب پوست موجود در لیمو می شود و بیشتر تلخی را می گیرد.

هویج:

روش دیگری که بعد از گرفتن آبلیمو موجب کاهش تلخی می شود قرار دادن هویج به داخل آبلیمو می باشد که بیشتر تلخی را

میگیرد،البته بهتر است که قبل از قرار دادن هویج،هسته های له و خرد شده را از آب جدا کنید.

ابغوره گیر

                                    دستگاه رب گیری

متاسفانه برای دستگاه هایی که تخم گوجه را داخل آب آن می کنند روش های زیادی وجود ندارد ولی ذکر چند نکته خالی از

لطف نمی باشد،پس از آبگیری محصولات رب تولید شده را به قسمت های کوچک تقسیم کنید.

در فریزر قرار دهید و هر قدر که نیاز دارید از فریزر خارج کنید.

این کار باعث می شود مدت زمان بیشتری از رب تولید شده استفاده کنید و این تنها

روش جلوگیری از کپک زدن رب برای محصول تولید شده با دستگاه هایی غیر از دستگاه آب گیری فول استیل می باشد.

برای راهنمایی بیشتر با همکاران ما تماس بگیرید/09133007307

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account