جلوگیری از گازدار شدن آبلیمو

جلوگیری از کپک زدن آبغوره

جلوگیری از گازدار شدن آبلیمو بوسیله دستگاه آبگیری فول استیل.

یکی از بزرگترین دغدغه های مصرف کنندگان همچنین تولید کنندگان محصولات ارگانیک خراب شدن محصول نهایی است.

از جمله:کپک زدگی،سیاه شدن رنگ،گاز دار شدن،ترش شدن،تلخ بودن طعم محصول و…. عیوبی است که در محصولات

ارگانیک یا طبیعی باعث از بین رفتن آن می شود.

این محصولات شامل:

  • آبغوره
  • آبلیمو
  • رب گوجه فرنگی
  • آب انگور
  • آب سیب
  • رب انار
  • سمنو

همچنین تعداد زیادی مواد فراوری شده از محصولات ارگانیک از جمله انواع سس،اسانس،ارده کنجد،کره بادام زمینی و

انواع روغن گیاهی می باشد.

دستگاه آب گوجه گیری حرفه ای

دستگاه آبلیمو گیری برقی

علت بوجود آمدن این عیوب از جمله جلوگیری از گازدار شدن آبلیمو به دو نکته اساسی بر می گردد:

  • نحوه آبگیری بوسیله دستگاه های موجود در بازار
  • شرایط نگهداری پس از تولید

در این مطلب ما به رکن اول ایجاد این عیوب می پردازیم که لازم به ذکر است مهمترین دلیل ایجاد این مشکلات همین نکته

یعنی نحوه آبگیری با دستگاه می باشد.

متاسفانه بدلیل آشنا نبودن بعضی از صنعتگران با تولید دستگاهی مناسب برای محصولات غذایی و فقط به خاطر

رونق داشتن این کسب و کار به ساخت ماشین الات بی کیفیت پرداخته اند.سهم عمده ای از بازار را این دستگاه های

آبگیری بی کیفیت پر کرده است.

مشخصات دستگاه آب گیری با کیفیت:

خواسته ما از این ماشین آلات به چند نکته اساسی بر می گردد از جمله این نکات می توان به:

  • بازده دستگاه آبگیری
  • جنس مورد استفاده در قطعات دستگاه
  • تکنولوژی آبگیری
  • مکانیزم دستگاه
  • نوع تفاله خروجی
  • مواد موجود در آب نهایی محصول

دستگاه آب گیری صنعتی

سوال:چگونه نحوه آبگیری دستگاه فول استیل جلوگیری از گازدار شدن آبلیمو هچنین جلوگیری از تلخی می کند؟

جواب:پاسخ کوتاه به تکنولوژی تولید و مکانیزم پیشرفته دستگاه آبلیمو گیری فول استیل است.

دستگاه آب گوجه گیری پیشرفته

چگونه؟

مشخصات دستگاه آبگیری فول استیل:

1.جنس قطعات آبگیری:یکی از اساسی ترین نکات جنس قطعات دستگاه بخصوص قطعات درگیر آب گیری می باشد.

بعلت اسیدی و باز بودن ماهیت بعضی از محصولات،استفاده از قطعات از جنسی به جز استیل 304 باعث خوردگی

تکه تکه شدن،پوسیدگی جداره و در نهایت وارد آب محصول شدن این قطعات می باشیم.

نتیجه نهایی خراب شدن محصول است.

تبصره:برخی از سازندگان متاسفانه دستگاه گالوانیزه را با روکش استیل بعنوان تمام استیل می فروشند.

2.تکنولوژی تولید دستگاه:یکی دیگر از نکات اساسی نحوه ساختن دستگاه می باشد.

استفاده از جوش استیل،برش قطعات بوسیله لیزر،آب بندی کامل،نحوه تغذیه و خروج تفاله از مهمترین ویژگی های تولید است.

3.مکانیزم تولید:مهمترین دلیل برای جلوگیری از کپک زدگی،تلخی،سیاه شدن همچنین جلوگیری از گازدار شدن آبلیمو 

مکانیزم تولید محصول می باشد.

در دستگاه آبگیری فول استیل ابتدا لیمو قطعه قطعه شده سپس به مرحله پرس داخل می شود تمام آب لیمو از پوست و

هسته آن جدا می گردد،از دوخروجی بصورت کاملا مجزا و تمام اتوماتیک آب و تفاله خارج می گردد.

نکته اساسی کیفیت تفاله خروجی است.

با یک بررسی کوتاه و تفتیش تفاله دستگاه آبگیری پرسی همچنین چرخشی فول استیل به این نکته بارز می رسیم که:

تفاله شامل هسته یا تخم محصول و پوست آن می باشد.

قیمت دستگاه آبگیری

دستگاه آبغوره گیری صنعتی

ویژگی اساسی سالم بودن هسته(جلوگیری از تکه تکه شدن؛خرد شدگی یا له شدن هسته) همچنین آب دار بودن پوست

لیمو می باشد.

وارد شدن تکه های هسته همچنین آب پوست به داخل آب نهایی محصول باعث ایجاد همه این مشکلات در قسمت ابتدایی

تولید محصولات که همان نحوه آبگیری با دستگاه است.

به جرات میتوان گفت با انتخاب درست دستگاه آبلیموگیری میتوان 70 درصد این مشکلات را پوشش داد.

مابقی به شرایط نگهداری از جمله :

  • استفاده از بطری شیشه به جای پلاستیکی
  • جوشاندن بطری ها داخل آب
  • نگهداری در دمای مناسب
  • انبار در جای تاریک و دور از نور خورشید

بر می گردد.با رعایت این نکات می توانیم محصولات تولید شده خود را به مدت زمان طولانی بدون استفاده از مواد نگهدارنده

مضر استفاده کنیم.

قیمت روز دستگاه آب گوجه گیری

قیمت دستگاه آبگیری صنعتی

دستگاه آبگیری چرخشی 700 کیلو در ساعت:45 میلیون تومان

دستگاه آبگیری پرسی 300 کیلو در ساعت:55میلیون تومان

امیدواریم این مطلب قدم کوچکی در راهنمایی شما فعالان اقتصادی این حوزه از کسب و کار برداشته باشد.

برای پاسخ به سوالات بیشتر با همکاران ما در قسمت فروش تماس بگیرید.09133007307/09357644691

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account