چرا بین انواع دستگاه ژامبون ساز تولید فست فود،دستگاه Fullsteel را خریداری کنیم؟
Ham maker
سوال خوبی است و ما در این مطلب سعی بر این داریم با توضیح مشخصات دستگاه Fullsteel به برخی از ویژگی های مهم آن بپردازیم.
همچنین با نقد و بررسی انواع دستگاه های سوسیس و کالباس (ژامبون) ساز
یک آگاهی کلی به شما دوستان و کاسبان در این حرفه پول ساز بدهیم.
1.مهمترین نکته و در عین حال تفاوت اصلی دستگاه Fullsteel با دیگر دستگاه های موجود در ایران
این است که برای اولین بار در ایران تولید شده است.ومشابه داخلی و حتی خارجی ندارد!!!! واقعا؟
سوالی که الان پیش می آید این است که الان چه نوع دستگاه هایی برای تولید سوسیس و کالباس(ژامبون) وجود دارد.
تفاوت انها در چیست که شما می گویید دستگاه Fullsteel برای اولین بار در ایران تولید شده است.
2.نکته دوم که بعد از این سوال پیش می آید بررسی انواع دستگاه ژامبون ساز است.
با یک گشت و گذار در بازار ایران متوجه این نکته می شویم
برای تولید یک کیلو سوسیس و کالباس(ژامبون) نیاز به حداقل چهار دستگاه می باشد.
مشخصات فنی
3.نکته سوم:یعنی برای تولید یک کیلو سوسیس و کالباس (ژامبون)
نیاز به چهار دستگاه تا قبل از دستگاه ژامبون ساز Fullsteel شما بوده است .
بله! ابتدا به علت ضعیف بودن دستگاه های میکسر (مخلوط کن) موجود در بازار
باید گوشت را بصورت چرخ شده استفاده می کردید.
پس اولین دستگاه،چرخ گوشت می باشد!
4. نکته چهارم:بعد از چرخ کردن گوشت چه مرغ ،گوساله یا هر نوع دیگری باید مواد را داخل میکسر(مخلوط کن) بیاندازیم!
سوال تفاوت قیمت میکسر های موجود در بازار چیست؟
باز با یک تحقیق کوچک در انواع (میکسر) دستگاه ژامبون ساز
متوجه میشویم که بعضی با عوض کردن تیغه های سبزی خورد کن از آن بعنوان دستگاه سوسیس ساز استفاده می کنند!!!!!
به مردم می فروشند که دارای عیب های فراوان می باشد و اینجا جایی نیست که به این نکات بپردازیم.
حال پاسخ به سوال شما دوستان که چرا قیمت میکسر ها متفاوت است؟
پاسخ به این سوال،پاسخ به یکی از بزرگترین مشکلات فعالان این حوزه از کسب و کار می باشد.
آن حجم های متفاوت دستگاه های موجود در بازار می باشد:یعنی چه؟
با فرض اینکه کیفیت موتور ها و قطعات بکار رفته در میکسر یکسان باشد.
با داشتن حجم های متفاوت ( 5لیتری،8لیتری،15لیتری) باعث ایجاد تفاوت در قیمت دستگاه ها می شود.
دستگاه ژامبون ساز
5.نکته پنجم:سوال؟یعنی حجم در دستگاه شما مهم نیست؟در انتها به این سوال شما پاسخ می دهیم.
6.نکته ششم:دستگاه یخ خرد کن،بعلت ضعیف بودن دستگاه های میکسر موجود در بازار
یخ مورد استفاده در دستگاه ،را باید بصورت پوره استفاده کنید و گرنه دچار مشکل می شوید؟
پس به یک دستگاه دیگر نیاز پیدا می کنید.
7.نکته هفتم:آخرین مرحله از تولید سوسیس و کالباس (ژامبون)دستگاه رول کن (پر کننده مواد)می باشد.
در دو نوع دستی(انواع مختلف) و برقی با قیمت گزاف در بازار ایران موجود می باشد.
سوال:یعنی ما برای تولید یک کیلو سوسیس و کالباس (ژامبون) با دستگاه ژامبون ساز به این همه دستگاه نیاز داریم؟
دیگر خیر !!!!!
حال زمان این فراهم آمده است که به این سوال شما پاسخ دهیم.
چرا بین این همه دستگاه موجود در بازار دستگاه Fullsteel را خریداری کنیم؟
همانطور که مشاهده کردید شما برای تولید یک کیلو سوسیس و کالباس (ژامبون) نیاز به چهار دستگاه داشتید.
این همه مشکل وسختی تیم تحقیقات Fullsteel را بر این داشت که با بررسی و مشاوره با مربیان و مدرسان فنی و حرفه ای (آموزش تولید سوسیس و کالباس)
سوالات متداول
البته با همکاری یک کشور خارجی دست به تولید دستگاه تمام اتوماتیک(چرخ گوشت،میکسر،رول کن)بزنیم.
پاسخ به سوال دوم شما و آن اینکه آیا دیگر حجم در دستگاه شما مهم نیست؟
پاسخ اینست که بله دیگر حجم در دستگاه ژامبون ساز Fullsteel مهم نمی باشد.
چون دیگر نیاز نیست شما برای تولید چند کیلو سوسیس و کالباس (ژامبون) مواد را از داخل چرخ گوشت خارج کرده و به داخل میکسر بریزید.
دوباره همین کار را تکرار کنید و این بار داخل رول کن بیریزید.
آن هم با حجم های متفاوت و مثلا برای تولید کالباس مارتادلا تا هر چقدر که می خواهید مواد را داخل میکسر می اندازید.
بعد با همین دستگاه رول می کنیم
در انتها دوباره دستگاه را از مواد پر می کنیم و بوسیله همین دستگاه رول کن،خارج می کنیم.
تا یک ساعت می توانید تا 100 کیلو محصول تولید کنید.
تنها کاریی که باید بعد از ریختن مواد داخل دستگاه بکنید این است که یکجا بشینید و تولید محصول را تماشا کنید.