سوسیس و کالباس ارگانیک

سوسیس و کالباس ارگانیک

آیا سوسیس و کالباس برای زنان باردار ضرر دارد؟(سوسیس و کالباس ارگانیک)

در این مقاله سعی بر این داریم که با توصیف برخی ویژگی های سوسیس و کالباس طبیعی که توسط

دستگاه سوسیس ساز Fullsteel تولید شده است و البته برای تولید

انواع سویس و کالباس از جمله ( تنوری،کوکتل،مارتادلا،ماهی،گیاهی،پنیری ،بندری و…) یا هر نوع دیگری قابلیت تولید دارد.

(البته برخی از اقشار جامعه به علت ضرر و زیان فست فود ها از خوردن آن دوری می کنند)

شما را به استفاده از این غذای لذیذ دعوت کنیم.

                                سوسیس و کالباس ارگانیک

اکنون به برخی از مضررات سوسیس و کالباس کارخانه ای که با توجه به مشکلات فراوانی که برای شما

مصرف کنندگان این غذای محبوب ایجاد کرده و مردم را بسوی سوسیس و کالباس ارگانیک

سوق داده است می پردازیم و خواهیم دید که با استفاده از دستگاه های سوسیس ساز Fullsteel

دیگر هیچ دغدغه ای برای خوردن این غذا ها نداریم.

اولین نکته  و پر اهمیت ترین آن ماده اولیه مورد استفاده در سوسیس و کالباس ارگانیک و سایر

سوسیس ها گوشت مصرفی می باشد(مرغ،گوساله،بوغلمون و….) ما فرض را بر این می گذاریم که برخی

از کارخانه ها از گوشت با کیفیت!!!!! برای تولید محصول نهایی استفاده می کنند

البته با کلیپ های منتشر شده در فضای مجازی  گاهی از گوشت سگ و گربه و حتی الاغ نیز

دیده شده که افراد سود جو استفاده می کنند.

سوسیس و کالباس ارگانیک

                                  سوسیس و کالباس ارگانیک

دومین دلیل که به شما پیشنهاد می کنیم که با استفاده از دستگاه سوسیس ساز Fullsteel به تولید

سوسیس و کالباس طبیعی بپردازید،استفاده بیش از حد کارخانه ها  از مواد افزودنی برای نگهداری

در مدت زمان طولانی می باشد از جمله نیترات ها و فسفات ها که دلیل اصلی سرطانزا بودن

سوسیس و کالباس همین مواد می باشند اگر گردشی در بازار سوسیس و کالباس داشته باشید.

متوجه این نکته می شویم که اکثر سوسیس های موجود در بازار تاریخ انتقضای یک و حتی دو ساله دارند.

سومین دلیل که استفاده از سوسیس و کالباس ارگانیک که بوسیله دستگاه Fullsteel تولید

شده باشد را توجیه می کند نمک می باشد.نمک یکی از پر کاربرد ترین مواد در ایجاد انوع بیماری ها

(فشار خون،کلیوی،کلسترول و…) که بخصوص برای کودکان،زنان باردار،افراد مسن و…خطرناک می باشد.

و این قشر جامعه برای همیشه از  خوردن این غذای لذیذ محروم می شوند.

حال با تولید سوسیس و کالباس (تولید شده توسط دستگاه سوسیس ساز Fullsteel) این مشکل برای همیشه حل می شود.

                                سوسیس و کالباس ارگانیک

چهارمین دلیل که مصرف سوسیس و کالباس طبیعی را توجیه می کند

کیفیت مواد مصرفی(روغن،آرد،ادویه جات،تخم مرغ،انواع پنیر و…) است.

قصد تهمت زدن به دیگران را نداریم ولی بطور مشخص اعتماد مردم به سمت غذاهای

سالم و طبیعی می باشد که از کیفیت بالایی برخوردار می باشند.

بخاطر همین دلیل است که مصرف غذاهای طبیعی و سالم اهمیت ویژه ای پیدا می کند.

سوسیس و کالباس ارگانیک

                                 سوسیس و کالباس ارگانیک

پنجمین دلیل میزان سود آوری این کاسبی پر رونق برای کسانی که علاوه بر خوردن غذای سالم

به فکر راه اندازی کاسبی حتی کوچکی برای (خانگی) خود می باشند.

اکنون که این مطلب منتشر میشود(20 دی ماه 99)قیمت هر کیلوی مرغ 22 هزار تومان می باشد.

مقدرا مورد نیاز مواد دیگر(روغن،تخم مرغ،ادویجات،یخ،آرد و…) برای تولید یک کیلو سوسیس و کالباس طبیعی

به 20 هزار تومان هم نمی رسد،پس برای تولید یک کیلو سوسیس و کالباس به45 تا نهایت 60 هزار تومان سرمایه نیاز است.

حال پیشنهاد می کنم با گردشی در بازار سوسیس و کالباس کارخانه ای و با قیمت گرفتن از یک کیلو

سوسیس نه 80 درصد گوشت بلکه 60 درصد آن که به قیمتی بین 120 تا 180 هزار تومان بسته به برند (مارک)

تولیدی آن متوجه به درآمد قابل توجه این کاسبی پر سود می شویم و با توجه به این نکته که علاقه

مردم به غذاهای سالم و ارگانیک خوردن در این دوره، روز به روز به رونق این کاسبی سالم افزوده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account