چکار کنیم آبلیمو تلخ نشه

چکارکنیم آبلیمو تلخ نشه

با یک ضرب المثل ساده می شود جواب این سوال که چکار کنیم آبلیمو تلخ نشه  را پاسخ داد.

“پیشگیری بهتر از درمان است”

متاسفانه اکثر راه کار های ارائه شده،برای از بین بردن تلخی آبلیمو است.

حال با رعایت چند نکته اساسی در طراحی و ساخت دستگاه آبلیمو گیری می توانیم از تلخ شدن طعم،سیاهی رنگ،

گاز دار شدن و در آخر از کپک زدگی براحتی جلو گیری کرد.

ابتدا خوب است عوامل ایجاد این تلخی را نام ببریم:

  • کیفیت لیمو آبگیری
  • آب پوست
  • هسته یا تخم لیمو
  • جنس قطعات درگیر در آبگیری
  • شرایط نگهداری محصول

دستگاه آبگیری غوره

کیفیت لیموی آبگیری:

یکی از نکات کلیدی در طعم نهایی محصولی مانند آبلیمو،کیفیت لیمو می باشد.

هر چقدر لیمو به اصطلاح آبدار باشد در محصول نهایی تاثیر گذار است.

نکته قابل تامل در لیمو رنگ آن است،رنگ سبز مایل به زرد را می توان بهترین لیمو برای آبگیری نام برد.

معمولا جهرم در شیراز همچنین کازرون بهترین مدل لیمو برای آب گیری را دارند.

دستگاه آب گیری چندکاره

دستگاه آبلیمو گیری مولتی پرس

آب پوست:

یکی از نکاتی اساسی که به دستگاه آب گیری مربوط می شود،

جلوگیری از داخل شدن آب پوست به محصول نهایی است.

بیش از 50 درصد از تلخی آبلیمو،وارد شدن آب پوست به داخل محصول نهایی است.

یکی از روش های که قبل از دستگاه آبلیمو گیری فول استیل برای گرفتن آب پوست استفاده می شد،گذاشتن

لیمو ها جلوی نور آفتاب برای خشک کردن آب پوست بود،که معمولاٌ جواب نمی داد.

دستگاه آبگیری باید از تکنولوژی استفاده کند که مانع از ورود آب پوست لیمو به داخل آب نهایی محصول شود.

جلوگیری از کپک زدن آبغوره

هسته یا تخم محصول:

یکی از مواد تشکیل دهنده لیمو هسته یا تخم آن است.

بسیار خاصیت اسیدی دارد،بشدت واکنش پذیر است،

بنا به تشخیص دستگاه کوانتومتر از مواد شیمیایی

سرطانزا تشکیل شده است.

متاسفانه اکثر دستگاه های آبگیری در فرآیند خود باعث له شدن یا تکه تکه شدن هسته می شوند.

در نهایت به داخل آبلیمو وارد شده،نتیجه از بین رفتن محصول است.

در پاسخ به این پرسش که چکار کنیم آبلیمو تلخ نشه باید از دستگاه آبگیری استفاده کنید،

که هسته را سالم از قسمت تفاله خارج کند.

دستگاه آبلیمو ترش گیری

دستگاه آبلیمو گیری چرخشی:

جنس قطعات دستگاه آب گیری:

بسیار جای افسوس دارد که سازمان بهداشت کشور نظارتی در

ماشین سازی صنایع غذایی بخصوص در مورد صنایع آبگیری ندارد.

قطعات در گیر با محصول در دستگاه آبگیری،باید هیچگونه واکنشی با محصول نداشته باشند.

توصیه بهداشت استفاده از جنس استیل بخصوص مدل 304 آن است.

استیل 304 با لیمو یا گوجه که خاصیت اسیدی بسیار بالایی دارند.

به هیچ وجه واکنش نمی دهد،خوردگی در آن اتفاق نمی افتد،همچنین تغییر رنگ ندارد.

(یکی از بهترین جوابها به سوال چکار کنیم آبلیمو تلخ نشه استفاده از دستگاه آبگیری مناسب است).

در ضمن مراقب افراد سود جو در صنعت ماشین سازی باشید.

که دستگاه با جنس آهن و ورق گالوانیزه را با روکش استیل به اصطلاح غالب نکنند.

چکار کنیم آبلیمو تلخ نشه

شرایط نگهداری آبلیمو:

پس از رعایت نکات مهم در دستگاه آبلیمو گیری،مرحله بعد شرایط نکهداری محصول است.

استفاده از بطری های شیشه ای بسیار مناسب تر از پلاستیکی است.

(عدم واکنش پذیری)

جلوگیری از تماس با نور مستقیم آفتاب.

نم یا رطوبت دیگر عامل محیطی تاثیر گذار در کیفیت آبلیموی مصرفی است.

(مکان خشک و تاریک توصیه می شود)

آخرین نکته در شرایط نگهداری مربوط به فصل گرما است.

معمولاٌ دمای 25 درجه سانتیگراد بهترین دما برای نگهداری محصولی

مانند آبلیمو است،دمای پایین یا بالاتر باعث از بین رفتن محصول می شود.

امیدواریم این مطلب توانسته باشد شما دوستان چه مصرف کننده یا فعال اقتصادی در بازار آبگیری را

در مورد سوال چکار کنیم آبلیمو تلخ نشه راهنمایی کرده باشد،

همچنین با ارائه تجربیات خود قدم کوچکی در بهبود

شرایط محصولات ارگانیک برداشته باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account