چگونه آب گوجه را بگیریم که از کپک زدگی،سیاه شدن رنگ،تلخ شدن طعم و گاز دار شدن رب جلوگیری کنیم؟
یکی از بزرگترین معضلات تولبد رب گوجه،خراب شدن نهایی محصول بعد از چند روز نگهداری است.
دلایل متفاوتی از نوع گوجه مورد استفاده تا شرایط نگهداری در کیفیت نهایی محصول تاثیر گذار است.
ولی مهمترین رکن در ایجاد عیوب مرحله آبگیری با دستگاه آب گوجه گیری می باشد.
برای تولید رب با کیفیت چند نکته اساسی را باید همیشه رعایت کنیم:
- تخم یا هسته گوجه به هیچ عنوان نباید وارد محصول شود.
- وجود پوست خرد یا له شده باعث گاز دار شدن می شود.
- قطعات درگیر با مرحله آب گوجه گیری نباید با محصول واکنش دهند.
- دیگ پخت رب نیز نباید با محصول واکنش شیمیایی دهد.
میتوان به جرات این چهار دلیل را عامل خرابی رب در نظر گرفت،که به اختصار توضیح می دهیم.
دستگاه آبگوجه گیری
تخم یا هسته محصولات:
با بررسی بافت شیمیایی تخم گوجه فرنگی متوجه این نکته بسیار مهم می شویم که مواد موجود در هسته یا تخم گوجه
علاوه بر واکنش دادن با آب گوجه باعث بروز بیماری هایی از جمله فوزاریوم،ورتیسیلیوم می شوند.
با این نکته یکی از جواب های چگونه آب گوجه را بگیریم پاسخ داده می شود و آن نوع دستگاه آبگیری گوجه می باشد.
مکانیزم دستگاه آب گوجه گیری باید به گونه ای باشد که به هیچ وجه تخم یا هسته محصولات خرد،تکه تکه یا له نشوند.
همچنین از ورود به محصول نهایی که همان آب گوجه می باشد جلوگیری کند.
راهکار اثبات این حرف در بررسی تفاله خروجی دستگاه رب گیری است.
پوست محصولات:
نکته ای که در مورد پوست باید در نظر گرفت که مقالات تایید نشدۀ فراوانی در مورد خواص آن موجود است.
ولی یکی از بارز ترین مشکلات آن که هم از نظر تئوری و هم عملی به عینه ثابت شده این است که
وجود پوست در آب گوجه در هنگام عملیات پخت برای تهیه رب گوجه باعث تغییر رنگ محصول نهایی به سمت
سیاه شدن یا تیره شدن می شود.
متاسفانه اکثر دستگاه های موجود در بازار بعلت پایین بودن مکانیزم همچنین تکنولوژی ضعیف آبگیری پوست را رنده
یا چرخ می کند و به آب نهایی محصول وارد می کند.
دستگاه آب گوجه گیری فول استیل با تکنولوژی سانتریفیوژ همچنین مکانیزم فول استیل پوست را به راحتی جدا کرده
از داخل شدن به محصول نهایی جلوگیری می کند.
- خوردگی
- تغییر رنگ
- سوراخ شدن قطعه
- از حالت طبیعی خارج شدن(دفرمه شدن)
با انجام واکنش شیمیایی قطعانی از دستگاه وارد آب گوجه شده که بسیار خطرناک است.
دستگاه آبگیری چند کاره
مخزن پخت رب:
یکی دیگر از نکات کلیدی عدم واکنش دیگ پخت با رب گوجه فرنگی است.
بهتر است دیگ یا محفظه پخت همانند دستگاه آب گوجه گیری از جنس استیل(304) باشد.
هیچگونه واکنشی با رب ندهد و از ورود مواد شیمیایی به داخل رب گوجه فرنگی جلو گیری کند.
امیدواریم با خواندن این مطلب پاسخ سوال چگونه آب گوجه را بگیریم را دریافت کرده باشید.
برای پاسخ به سوالات بیشتر با همکاران ما در قسمت فروش ماشین سازی فول استیل تماس بگیرید.
09133007307/09357644691