جلوگیری از کپک زدن آبغوره

جلوگیری از کپک زدن آبغوره

انواع روش های جلوگیری از کپک زدن آبغوره و دیگر محصولات ارگانیک(طبیعی) تولید شده در بازار.

سوال:چرا با تمام تبلیغاتی که در مورد استفاده کردن از آبغوره،آبلیمو،رب گوجه و دیگر مواد ارگانیک میشود ولی نگهداری از این

محصولات بسیار سخت است.دچار عیوب مختلف از جمله(کپک زدگی،تلخ شدن،سیاه شدن رنگ و…) می شوند؟

جواب:دلایل از بین رفتن محصولات طبیعی را باید در دو قسمت مختلف جستجو کرد:

  • نحوه تولید محصولات ( عملکرد دستگاه آبگیری)
  • شرایط نگهداری

دستگاه آب گیری صنعتی

نحوه تولید محصولات:

یکی از مهمترین دلایل از رونق افتادن محصولات طبیعی در قسمت اول تولید این محصولات باید جستجو کرد.

بسیاری از این محصولات طبیعی بوسیله دستگاه های آبگیری تولید می شوند از جمله این حصولات می توان به:

  • آبغوره
  • آبلیمو
  • رب گوجه
  • آب انگور
  • آب سیب
  • آب انار
  • انواع سس
  • انواع پوره
  • سمنو

اشاره کرد.

قیمت ستگاه آبگیری

دستگاه آب گوجه گیری

سوال:چرا تفاوت در دستگاه آب گیری در کیفیت محصول نهایی تاثیر گذار است؟

پاسخی ساده به این سوال این است که همانطور که کیفیت رب گوجه یا آبلیمو یک شرکت صنعتی با شرکت دیگر تفاوت

دارد.محصولات طبیعی هم بعلت تفاوت دستگاه های آبغوره گیری،آب گوجه گیری،آبلیمو گیری،آب انارگیری با یکدیگر از نظر:

  • تکنولوژی ساخت
  • مکانیزم خاص آبگیری
  • کیفیت قطعات مورد استفاده
  • نحوه آبگیری

تفاوت های عمده ای دارند که در نهایت محصولات با کیفیت های متمایزی از یکدیگر تولید می کنند.

سوال:چگونه موارد ذکر شده در نحوه آبگیری دستگاه باعث جلوگیری از کپک زدن آبغوره و دیگر مواد طبیعی می شوند؟

بهترین پاسخ به این سوال توضیح دادن مختصر از نحوه عملکرد دستگاه آبگیری فول استیل است.

برای محصولی مانند آبغوره که با دستگاه پرسی فول استیل آبگیری می شود نحوه عملکرد به اینگونه است:

ابتدا محصول با خوشه و حتی برگ به قسمت مخزن ورودی دستگاه ریخته میشود سپس آبگیری صد در صد انجام می گیرید.

آب شفاف نهایی محصول از یک قسمت و تفاله که شامل هسته،پوست،شاخه و برگ از قسمت دیگر بصورت

اتوماتیک خارج می گردد.

قیمت دستگاه رب گیری

دستگاه آبغوره گیری

نکته مهم در کیفیت محصول تفاله خارج شده از دستگاه می باشد.

سالم بودن هسته محصولات (جلوگیری از تکه تکه شدن،له شدن،خرد شدن)،وجود پوست سالم بهمراه خوشه و برگ

از مهمترین نکات دستگاه آبگیری فول استیل بخاطر مکانیزم و تکنولوژی پیشرفته خود است.

وجود این ناخالصی ها در محصول نهایی هر چند که بخاطر له شدن پیدا نمی باشند.

باعث از بین رفتن محصول نهایی می شوند.(کپک زدگی،تلخ شدگی،سیاه شدن رنگ و…)

کیفیت قطعات آبگیری از دیگر عوامل تاثیر گذار در محصول نهایی است.

بعلت اسیدی بودن محصولات مانند:آبغوره،آب گوجه،آبلیمو،آب انگور به مرور زمان قطعات بدون کیفیت خورده شده و به

آب نهایی محصول داخل می شوند.

در تولید دستگاه های آبگیری بخصوص قسمت های درگیر باید حتما از استیل شماره 304 استفاده کرد.

(همیشه مراقب ماشین سازی های متقلب باشید که دستگاه را با روکش استیل بعنوان  تمام استیل نفروشند).

دستگاه آبلیمو گیری

شرایط نگهداری:

دومین دلیل که با رعایت شرایطی میتواند جلوگیری از کپک زدن آبغوره و دیگر محصولات ارگانیک بکند.

شریط نگهداری از محصول تولید شده می باشد.

شریط پخت،مخزن نگه داری،محل ذخیره کردن محصولات از جمله دیگر نکات کلیدی در تولید محصولات طبیعی می باشند.

برای آبغوره این نکته بسیار مهم است که بطری که در آن آبغوره ریخته می شود،هواگیری کامل انجام گیرد.

برای این منظور بطری ها را کاملا پر کنید سپس داخل آب جوش گذاشته،اجازه می دهیم با این عملیات تمام اکسیژن

موجود داخل بطری از بین برود.

آبغوره و آبلیمو سرشار از ویتامین سی می باشند.

دشمن ویتامین سی حرارت و نور مستقیم خورشید است.

محل نگهداری را باید طوری تعبیه کنید که از ایجاد حرارت و تماس با نور مستقیم خورشید جلوگیری کند.

رب گوجه فرنگی علاوه بر رعایت مطالب بالا در مرحله پخت نیز باید از دیگ مناسب،دمای سازکار با تولید رب،

اضافه کردن مقدار مناسب نمک،جلوگیری از ته نشین شدن آب گوجه در هنگام پخت محصول همچنین ظروف شیشه ای

هواگیری شده استفاده کرد.

امیدواریم که مطلب بالا در راهنمایی شما دوستان و همکاران عزیز در خرید دستگاه آبگیری همچنین نگهداری طولانی مدت

محصولات ارگانیک یاری کند.برای کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در قسمت فروش تماس بگیرید/09133007307

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account